ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ - ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ | Κατασκευές & Χωματουργικές Εργασίες Γύθειο
 
Η επιχείρησή μας “ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ - ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ”, η οποία βρίσκεται στο Γύθειο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο των κατασκευών, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να αναλάβουμε από την κατασκευή δρόμων έως και κατασκευές κτιρίων και ανακαινίσεις στο Γύθειο, την Λακωνία και σε όλη την Ελλάδα.
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

 


 

  Κατασκευές δρόμων
  Ανεμογεννήτριες
  Κατασκευές κτιρίων
  Ανακαινίσεις
  Κατασκευή δεξαμενών λυμάτων
  Κατασκευή βιολογικής αποχέτευσης
  Εξόρυξη πέτρας
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των κατασκευών, η επιχείρησή μας, έχει φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων. Έτσι, έχει αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται για να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.