ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ - ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ
Κατασκευές & Χωματουργικές Εργασίες Γύθειο
 
Η  επιχείρηση μας “ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ - ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στο Γύθειο, δραστηριοποιείται από το 1997 με χωματουργικές εργασίες και κατασκευές αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις σε όλη τη Λακωνία.

Συνεργαζόμενοι με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες, η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες και κατασκευές στο Γύθειο, την Σπάρτη, σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα, στοχεύοντας πάντα στην παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών. 

Ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση. Για αυτό το λόγο η επιχείρηση μας συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα, μικρά και μεγάλα, καθώς και έμπειρους χειριστές μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 

 


 

 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
  Εκσκαφείς
  Φορτωτές
  Τσάπες
  Υδραυλικές σφύρες
  Φορτηγά ανατρεπόμενα
  Μίνι εκσκαφείς
  Κομπρεσέρ αέρος
 
Έχοντας φέρεις εις πέρας μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό έργων, η επιχείρησή μας έχει αποκτήσει μια μεγάλη πείρα στην εκτέλεση χωματουργικών εργασιών και μπορεί να σας εγγυηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
 

 


 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

άμεσα το Γύθειο, την Σπάρτη, την Λακωνία, όλη την Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.