ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ - ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ | Κατασκευές & Χωματουργικές Εργασίες Γύθειο
 
Η επιχείρησή μας “ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ - ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ”, η οποία βρίσκεται στο Γύθειο, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην κατασκευή πάσης φύσεως Χωματουργικών εργασιών και μπορεί να ανταπεξέλθει σε ιδιαίτερες και απαιτητικές εργασίες στην Λακωνία, σε όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στην αξιόλογη παρουσία και εμπειρία μας στον στο χώρο των χωματουργικών εργασίμων, μπορούμε να ανταποκριθούμε αξιόπιστα στην υποστήριξη κάθε κατασκευαστικών απαιτήσεων με τελικό αποτέλεσμα την εμπρόθεσμη και τεχνικά άρτια υλοποίηση κάθε έργου. 
 

 


 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Τα σύγχρονα μηχανήματα μας χρηστικά και εξειδικευμένης τεχνολογίας συντελούν στην ολοκλήρωση των εργασιών και δημιουργία άρτιου αποτελέσματος ως προς τα χρονικά περιθώρια και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Το προσωπικό μας, διαθέτει την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία για οποιαδήποτε είδους χωματουργική εργασία.

 


 

  Εκσκαφές
  Εκβραχισμούς
  Κατεδαφίσεις
  Διανοίξεις δρόμων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Καθαρισμός οικοπέδων ισοπεδώσεις
  Έργα οδοποιίας
  Αρδευτικά έργα
  Αποκομιδή μπαζών
  Μπαζώματα – επιχωματώσεις
  Χωματουργικές εργολαβίες
  Μεταφορά μπαζών & αδρανών υλικών

 


 

 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
 
Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, ολοκληρώνονται στο προσυμφωνηθέντα χρόνο και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον. Προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία σε κάθε είδους εργολαβία.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, ο άψογος επαγγελματισμός και η ποιότητα αποτελούν όλους τους λόγους που μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβοι αλλά και για δημόσια έργα στο Γύθειο, την Σπάρτη, όλη την Πελοπόννησο και σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε.